Παράγκα τρόμου στην πανεπιστημιούπολη: Εχουν στήσει σκηνή- στέκι τοξικομανών - iefimerida.gr

Παράγκα τρόμου στην πανεπιστημιούπολη: Εχουν στήσει σκηνή- στέκι τοξικομανών

Αντρο ναρκομανών στην πανεπιστημιούπολη: Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια μέσα στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης αποτελεί πονοκέφαλο για τη δίοικηση της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Πρόκειται για μία υπαίθρια σκηνή που εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται εγκατεστημένη στο κέντρο της Πανεπιστημιούπολης και σύμφωνα με καταγγελίες έχει γίνει άντρο ναρκομανών και διακινητών.

Στη σκηνή διαμένουν εξωπανεπιστημιακοί οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, δηλώνουν ότι είναι για δασοπροστασία, ωστόσο τα απογεύματα γίνεται στέκι που προκαλεί τρόμο στους εργαζόμενους του Πανεπιστημίου.

Σήμερα η επίμαχη σκηνή είναι εγκατεστημένη στην περιοχή του Ζωγράφου 100 μέτρα από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, απέναντι από τα κτίρια του Υδραγωγείου και οι θαμώνες της έχουν καταλάβει ένα χώρο μπροστά στο κυλικείο ενώ τσακώνονται συχνά με τους φύλακες του κτιρίου όταν προσπαθούν να πάρουν καρέκλες από τα κτίρια για να εξυπηρετηθούν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Καθημερινής μέχρι σήμερα έχουν γίνει αμέτρητες καταγγελίες στον πρώην πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεοδόση Πελεγρίνη από γονείς και εκπαιδευτικούς που υποστηρίζουν ότι οι ένοικοι της σκηνής δημιουργούν επεισόδια με τους φοιτητές, ανοίγουν στύλους της ΔΕΗ για να πάρουν ρεύμα ενώ ένας εργαζόμενος από το Υπολογιστικό Τμήμα ισχυρίζεται ότι έγινε μάρτυρας ληστείας ηλικιωμένης από άτομο που ανήκει στην ομάδα των εξωπανεπιστημιακών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ