O Σουμάχερ «ξυπνά πολύ αργά» από το κώμα -Τι αποκάλυψε ο γιος του - iefimerida.gr

O Σουμάχερ «ξυπνά πολύ αργά» από το κώμα -Τι αποκάλυψε ο γιος του

O Σουμάχερ «ξυπνά πολύ αργά» από το κώμα -Τι αποκάλυψε ο γιος του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
O Σουμάχερ «ξυπνά πολύ αργά» από το κώμα -Τι αποκάλυψε ο γιος του | iefimerida.gr 0
O Σουμάχερ «ξυπνά πολύ αργά» από το κώμα -Τι αποκάλυψε ο γιος του | iefimerida.gr 1

Εχοντας επιστρέψει στο σπίτι του πλέον, πριν από μερικές εβδομάδες, ο Μίκαελ Σουμάχερ «ξυπνά πολύ αργά», μετά από το τρομακτικό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά.

Τα νέα για την αργή ανάρρωση του θρύλου της F1 τα δημοσιοποίησε ο 15χρονος γιος του, ο Μικ, οδηγός σε αγώνες αυτοκινήτου και ο ίδιος. Μιλώντας στο Γάλλο δημοσιογράφο Ζαν Λουί Μονσέ, ο νεαρός Σουμάχερ δήλωσε ότι τα πράγματα προχωρούν «σε αργό ρυθμό, πάρα πολύ αργό», σε ό,τι αφορά την ανάρρωση του πατέρα του.

Ο «πιλότος» είναι στο σπίτι του, στην Ελβετία, όπου αναρρώνει σε ειδικά φτιαγμένο χώρο, για την αποκατάστασή του. Τη φροντίδα του έχουν αναλάβει 15 ειδικοί, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ξένων ΜΜΕ, ακόμη δεν μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος ανέφερε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe1, ότι η κάμερα που βρισκόταν στο κράνος που φορούσε ο Σουμάχερ ήταν υπεύθυνη για τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν κατά το ατύχημα.

Ο Μικ Σουμάχερ


Με τον πατέρα του, το 2010

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ