Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου γυναίκα σε εστιατόριο στην Κίνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου γυναίκα σε εστιατόριο στην Κίνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένα είναι τα διεθνή μέσα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που οδήγησε στο θάνατο 23χρονης μέσα σε εστιατόριο από μέλη τοπικής αίρεσης στην Κίνα.

Τα μέλη της αίρεσης πλησίασαν την 23χρονη Wu Ting και επιχείρησαν να τη στρατολογήσουν. Εκείνη όμως αρνήθηκε να τους δώσει τον αριθμό του κινητού της.

Τότε, ένας από τα μέλη της αίρεσης άρχισε να τη χτυπά βάναυσα με τη σφουγγαρίστρα και μάλιστα συνέχισε να τη χτυπά μέχρι που η σφουγγαρίστρα έσπασε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα πέντε μέλη της αίρεσης χτύπησαν τη γυναίκα, κλωτσώντας την στο κεφάλι!

Κανείς απ' όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο δεν έκανε το παραμικρό για να σταματήσει την επίθεση και να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Οι τέσσερις από τους συνολικά έξι δράστες ήταν συγγενείς και συνελήφθησαν καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν από το εστιατόριο.

Πρόκειται για τον Zhang Fu, τις δυο κόρες του και τον γιο του, ο οποίος είναι ανήλικος και δεν συνελήφθη. Επίσης στην επίθεση συμμετείχαν δυο γυναίκες.

Η αίρεση Ισχυρό Πνεύμα (All Powerful Spirit) ιδρύθηκε στην βορειοδυτική επαρχία της Κίνας, Heilongjiang στις αρχές του 1990 και αργότερα επεκτάθηκε στις ανατολικές επαρχίες, ωστόσο έχει κηρυχθεί παράνομη από το 1995.

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου γυναίκα σε εστιατόριο στην Κίνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα Κίνα ξυλοδαρμός εικόνες αίρεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ