Ο Σαμαράς για Πρετεντέρη και Αδωνι –Τι είπε προς τον ΣΥΡΙΖΑ για το εμπάργκο - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς για Πρετεντέρη και Αδωνι –Τι είπε προς τον ΣΥΡΙΖΑ για το εμπάργκο

Ο Σαμαράς για Πρετεντέρη και Αδωνι –Τι είπε προς τον ΣΥΡΙΖΑ για το εμπάργκο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε στη βουλή η αναφορά του Αντώνη Σαμαρά στον Γιάννη Πρετεντέρη, κατά την ομιλία του πρωθυπουργού το βράδυ της Παρασκευής, πριν από την ψηφοφορία.

Απευθυνόμενος προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε τόσο στο δημοσιογράφο, όσο και στον Αδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας για εμπάργκο σε δημοσιογράφους και βουλευτές.

«Στοχοποιείτε κάποιον, ενοχοποιείται τις απόψεις του και μετά προχωράτε στον επόμενο. Κατηγορείτε ανθρώπους, προσπαθείτε να τους απομονώσετε», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Θέλετε να είμαι συγκεκριμένος; Και δημοσιογράφους. Όπως τον κ. Πρεντέρη», με αρκετούς βουλευτές να αντιδρούν.

«Να μάθετε να ακούτε όπως πρέπει», τους απάντησε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Κι εμένα ο Πρετεντέρης κατά καιρούς μου έχει ασκήσει την πιο σκληρή κριτική και πολλές φορές ένιωσα ότι με αδίκησε. Αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να ζητήσω εμπάργκο εναντίον ενός δημοσιογράφου, γιατί εμείς πιστεύουμε στη δημοκρατία και το εννοούμε όταν το λέμε».

Αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ. «Τώρα βάλατε και εμπάργκο και σε βουλευτές που δεν σας πάνε. Όπως τον κ. Γεωργιάδη», είπε και ακούγοντας ξανά αντιδράσεις από τους βουλευτές τους απάντησε: «Γελάστε πάλι. Μπορεί να διαφωνεί κανείς μαζί του. Με γεια σας και χαρά σας να διαφωνείτε. Αλλά αποσυνάγωγο της δημόσιας ζωής δεν έχετε δικαίωμα και δεν μπορείτε να τον κάνετε και αυτά να καταλάβετε ότι τελειώσαν επιτέλους. Δεν έχετε δικαίωμα να στιγματίζετε ανθρώπους για τη στάση τους».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ