Στο ψυχιατρείο ξανά η Αμάντα Μπάινς: Η φωτιά στο σπίτι και τα σοκαριστικά tweets

Η Αμάντα Μπάινς εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο έξω από το Λος Αντζελες και βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Huffington Post ήρθε σε επαφή με την Ταμάρ Αρμινάκ, δικηγόρο της οικογένειας της Μπάινς, επιβεβαιώνοντας τη νοσηλεία της.

Σύμφωνα με το TMZ, η Μπάινς μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την προσγείωση της στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Πηγές υποστηρίζουν ότι οι γιατροί της την τοποθέτησαν στην ψυχιατρική κλινική 5150 για 72 ώρες, ωστόσο η παραμονή της εκεί είναι πιθανό να παραταθεί για 14 ημέρες.

Η Μπάινς είχε ξαναμπεί στην ίδια κλινική, πέρσι όταν έβαλε φωτιά σε ένα σπίτι στην κομητεία Βεντούρα.

Η νοσηλεία της Μπάινς έγινε την ίδια ημέρα που η 28χρονη κατηγόρησε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση στο Twitter. Αργότερα η ίδια ανακάλεσε τα tweets, αλλά μόνο αφού η μητέρα της, κυκλοφόρησε μια δήλωση στο Ε! On-line μέσω του δικηγόρου της οικογένειας.

«Οι ισχυρισμοί αυτοί προέρχονται από την ψυχική κατάσταση της Αμάντα αυτή τη στιγμή» δήλωσε η μητέρα της Λίν. «Δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα. Με λυπεί που συκοφαντεί τον άντρα μου με τέτοιο τρόπο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ