Στο ψυχιατρείο ξανά η Αμάντα Μπάινς: Η φωτιά στο σπίτι και τα σοκαριστικά tweets - iefimerida.gr

Στο ψυχιατρείο ξανά η Αμάντα Μπάινς: Η φωτιά στο σπίτι και τα σοκαριστικά tweets

Στο ψυχιατρείο ξανά η Αμάντα Μπάινς: Η φωτιά στο σπίτι και τα σοκαριστικά tweets
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αμάντα Μπάινς εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο έξω από το Λος Αντζελες και βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Huffington Post ήρθε σε επαφή με την Ταμάρ Αρμινάκ, δικηγόρο της οικογένειας της Μπάινς, επιβεβαιώνοντας τη νοσηλεία της.

Σύμφωνα με το TMZ, η Μπάινς μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την προσγείωση της στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Πηγές υποστηρίζουν ότι οι γιατροί της την τοποθέτησαν στην ψυχιατρική κλινική 5150 για 72 ώρες, ωστόσο η παραμονή της εκεί είναι πιθανό να παραταθεί για 14 ημέρες.

Η Μπάινς είχε ξαναμπεί στην ίδια κλινική, πέρσι όταν έβαλε φωτιά σε ένα σπίτι στην κομητεία Βεντούρα.

Η νοσηλεία της Μπάινς έγινε την ίδια ημέρα που η 28χρονη κατηγόρησε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση στο Twitter. Αργότερα η ίδια ανακάλεσε τα tweets, αλλά μόνο αφού η μητέρα της, κυκλοφόρησε μια δήλωση στο Ε! On-line μέσω του δικηγόρου της οικογένειας.

«Οι ισχυρισμοί αυτοί προέρχονται από την ψυχική κατάσταση της Αμάντα αυτή τη στιγμή» δήλωσε η μητέρα της Λίν. «Δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα. Με λυπεί που συκοφαντεί τον άντρα μου με τέτοιο τρόπο.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ