Ιαγουάροι σχεδόν κατασπάραξαν 3χρονο αγοράκι -Φρικτό ατύχημα σε ζωολογικό κήπο - iefimerida.gr

Ιαγουάροι σχεδόν κατασπάραξαν 3χρονο αγοράκι -Φρικτό ατύχημα σε ζωολογικό κήπο

Ιαγουάροι σχεδόν κατασπάραξαν 3χρονο αγοράκι -Φρικτό ατύχημα σε ζωολογικό κήπο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πάγωσε» το αίμα όλων των επισκεπτών σε ζωολογικό κήπο στο Αρκανσας, όταν ένα τρίχρονο αγοράκι έπεσε στο χώρο που φυλάσσονται ιαγουάροι και τα ζώα σχεδόν το κατασπάραξαν.

Το παιδί, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων. Αμέσως, δύο αιλουροειδή το άρπαξαν, το ένα από το λαιμό και το άλλο από το πόδι. Το αγοράκι υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κρανίο, ενώ στο σώμα του έφερε εκτεταμένα τραύματα, δήλωσε γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων του Αρκάνσας. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας οι πληγές δεν φαίνεται πως είναι απειλητικές για τη ζωή του.

Μόλις το προσωπικό αντιλήφθηκε το φρικτό ατύχημα, αμέσως μέλη του έσπευσαν στο χώρο και χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες απομάκρυναν τους ιαγουάρους από το παιδί. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν πώς το παιδί έπεσε από το τα κάγκελα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ