Σκληρές εικόνες από την Ινδία: Επιασαν τον βιαστή, τον ξυλοκόπησαν και τον ευνούχισαν με έναν μπαλτά σε κρεοπωλείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σκληρές εικόνες από την Ινδία: Επιασαν τον βιαστή, τον ξυλοκόπησαν και τον ευνούχισαν με έναν μπαλτά σε κρεοπωλείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νόμο στα χέρια τους πήραν ορισμένοι από τους κατοίκους της πόλης Ραγιαστάν στην Ινδία, όταν ένας άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει μια έφηβη.Σε μια χώρα όπου οι ομαδικοί βιασμοί γυναικών και ανήλικων κοριτσιών είναι σύνηθες φαινόμενο, οι κάτοικοι έβγαλαν όλη την οργή τους στο 40χρονο Σουρές Κουμάρ, όταν τον βρήκαν να προσπαθεί να βιάσει μια έφηβη.

Τον ακινητοποίησαν, τον έσυραν σε ένα κρεοπωλείο και αφού τον χτυπούσαν για μια ώρα του έκοψαν το πέος με ένα μπαλτά. Στη συνέχεια τον παράτησαν αιμόφυρτο στον δρόμο χωρίς να του παράσχει κανένας βοήθεια.

Ο 40χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι «Τα εγκλήματα πρέπει να τιμωρούνται με τον νόμο και να μην παίρνουν οι άνθρωπο το νόμο στα χέρια τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ