Κυβερνητική εκπρόσωπος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαίωσε τον Γκαίμπελς με τη σκανδαλολογία περί διαπλοκής - iefimerida.gr

Κυβερνητική εκπρόσωπος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαίωσε τον Γκαίμπελς με τη σκανδαλολογία περί διαπλοκής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την γνωστή ρήση του υπουργού Διαφώτισης και Προπαγάνδας του Γ' Ράιχ Γιόζεφ Γκαίμπελς «δεν λέμε κάτι για να το πούμε, αλλά για να πετύχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα» επικαλέστηκε η Σοφία Βούλτεψη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και την σκανδαλολογία που αναπτύχθηκε από την τοποθέτηση στελεχών του στη Βουλή.
«Δικαιώθηκε αυτές τις μέρες ο Γκαίμπελς» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστηρίζοντας ότι η
αξιωματική αντιπολίτευση επέλεξε να ανοίξει θέμα σκανδαλολογίας και διαπλοκής, για να αποσπαστεί η κοινή γνώμη από την ουσία της διεξαγόμενης συζήτησης.
Θύμισε ότι ο υπουργός Επικρατείας ζήτησε από τον Γ. Δραγασάκη ονόματα και στοιχεία, τα οποία – όπως είπε - «φυσικά δεν πρόκειται να δοθούν ποτέ».
Η κυρία Βούλτεψη επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δημιούργησε τον θόρυβο για να μην απαντήσει σε συγκεκριμένα ζητήματα, όπως τι θα κάνει με το χρέος, αν σκίσει τα μνημόνια, αν φύγουμε από ΝΑΤΟ αν καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ κλπ.
Ειρωνεύτηκε επίσης τις απόψεις που ακούστηκαν από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ακόμη και τις πιο σοβιετικές».
Κάνοντας μια ομιλία που χαρακτηρίστηκε ως «περίεργη» αναφέρθηκε στην... παραπληροφόρηση από το διαδίκτυο φέρνοντας ως παράδειγμα ακόμη και την φήμη περί ανεύρεσης επιγραφής στην Αμφίπολη για να καταλήξει: «Οι προγραφές τελείωσαν, μετά ήρθε ο φασισμός, τώρα τι έρχεται; Στρατόπεδα για διαφωνούντες; Ή λαϊκά δικαστήρια που έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ