Κικίλιας: Αν κάνει από τώρα εκπτώσεις ο Τσίπρας τι θα κάνει για να κυβερνήσει; - iefimerida.gr

Κικίλιας: Αν κάνει από τώρα εκπτώσεις ο Τσίπρας τι θα κάνει για να κυβερνήσει;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους συμβιβασμούς του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία προς την εξουσία, στηλίτευσε ο Βασίλης Κικίλιας στην ομιλία του στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης.
«Ο Τσίπρας συμβιβάζεται πολύ πιο γρήγορα με όσα τον τυραννούσαν από παιδί και μετά από τα πολλαπλά μπρος και πίσω, στην προσπάθεια του τον βλέπουμε να προσεύχεται στο Άγιο Όρος, να ανεβαίνει τα σκαλιά του Βατικανό, να ταξιδεύει στο Τέξας, στο Βερολίνο και στα μεγάλα σαλόνια που από μικρός στηλίτευε» είπε με σαφή ειρωνεία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συντρώγει και έχει πλέον συνδαιτυμόνες που μέχρι χθες δαιμονοποιούσε.

«Με προβληματίζουν οι εκπτώσεις του στην προσπάθεια του να πείσει. Αν αυτά γίνονται τώρα για τις μετρήσεις, αναρωτιέμαι τι εκπτώσεις θα κάνει για να κυβερνήσει» είπε με νόημα.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε ακόμη ότι ο λαός «δεν θέλει ούτε Μεσσίες, ούτε σωτήρες» καθώς «κουράστηκε να πιάνεται στο όποιο δόλωμα», αλλά αντιθέτως, θέλει απλώς, «να τελειώνουμε με τα μνημόνια και την εθνική κατάθλιψη και βαδίσουμε το δρόμο της αλήθειας μακριά από πειραματισμούς και ανέφικτες πολιτικές».
Υπενθύμισε ότι ο Κώστας Καραμανλής όταν το 2009 μίλησε για τις δυσκολίες, ήρθε αντιμέτωπος με το λεφτά υπάρχουν. «Αποτραβήχτηκε αξιοπρεπώς για να μην χάσει την ευκαιρία ο ελληνικός λαός. Αντί όμως για τα λεφτά ήρθαν μνημόνια, μείωση εισοδημάτων, χαμένες θέσεις εργασίας. Ήρθε πάνω απ΄ όλα η ώρα της λυπητερής, η ώρα της πραγματικότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ