Έβαλαν παρκόμετρα στις πόρνες που κάνουν πεζοδρόμιο! - iefimerida.gr

Έβαλαν παρκόμετρα στις πόρνες που κάνουν πεζοδρόμιο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δημοτικές αρχές στη Βόννη αποφάσισαν να εγκαταστήσουν ένα σύστημα παρκόμετρων για να φορολογήσουν τις πόρνες που κάνουν πεζοδρόμιο.

Κάθε πόρνη θα πρέπει να «χτυπάει» κάρτα κάθε βράδυ από τι 8.15μμ μέχρι τις 6 το πρωί σε μια σειρά μηχανημάτων που θυμίζουν τα δικά μας παρκόμετρα. Το κόστος του φόρου για την παραμονή για ένα ολόκληρο βράδυ στο πεζοδρόμιο της Βόννης αγγίζει τα 6 ευρώ και η εκπρόσωπος των δημοτικών αρχών της πόλης δήλωσε ότι την πρώτη νύχτα εφαρμογής του νέου μέτρου, συγκεντρώθηκαν 264 ευρώ.

Η ίδια εκπρόσωπος, η Monika Frömbgen, τονίζει πως είναι δίκαιο να φορολογηθούν και οι πόρνες του πεζοδρομίου, αφού οι συναδελφοί τους που εργάζονται σε μπουρδέλα ήδη φορολογούνται. Μάλιστα δήλωσε πως ο Δήμος της Βόννης φιλοδοξεί να μαζέψει περίπου 2000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο, από το νέο αυτό μέτρο.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι η εφαρμογή του νέου μέτρου έγινε με απόλυτη οργάνωση, αφού οι αρχές τύπωσαν ενημερωτικά φυλλάδια σε διάφορες γλώσσες για να ενημερώσουν όλες τις πόρνες, ανεξαρτήτως εθνικότητας, για το πως θα χειρίζονται τα μηχανήματα, αλλά και για τα πρόστιμα και τις κυρώσεις που θα τους επιβληθούν αν δεν πληρώσουν. Παράλληλα τα μηχανήματα – παρκόμετρα τοποθετήθηκαν σε έναν δρόμο (τον μόνο στον οποίο κάνουν πιάτσα οι πόρνες στην Βόννη) και στον ίδιο δρόμο ο Δήμος έφτιαξε και θέσεις πάρκινγκ που καλύπτονται από ξύλινες κατασκευές για να παρκάρουν οι πελάτες τα αυτοκίνητά τους και να κάνουν ανενόχλητοι σεξ με τις πόρνες. Μάλιστα σε αυτά τα ξύλινα γκαράζ έχουν τοποθετηθεί και συστήματα συναγερμού για να μπορούν να εκπέμπουν σήμα κινδύνου τόσο οι πόρνες όσο και οι πελάτες τους σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Τέλος φρόντισαν να μοιράσουν εισιτήρια για τα παρκόμετρα σε βενζινάδικα που λειτουργούν όλη νύχτα για να μπορούν να τα προμηθεύονται εύκολα οι πόρνες.

Αυτό θα πει οργάνωση!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ