ΔΣ Mega: Τέλος ο Παναγιωτόπουλος -Διευθυντής σύνταξης ο Στραβελάκης - iefimerida.gr

ΔΣ Mega: Τέλος ο Παναγιωτόπουλος -Διευθυντής σύνταξης ο Στραβελάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο να αποχωρεί από το Mega, αφού στο ΔΣ του καναλιού έγινε ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του μέχρι πρότινος διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως ο Νίκος Στραβελάκης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή σύνταξης και θα ασκεί προσωρινά τα καθήκοντα του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης. Ο νέος διευθυντής, αντικαταστάτης του Xρήστου Παναγιωτόπουλου, θα επιλεγεί σε προσεχές συμβούλιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ Σταύρος Ψυχάρης και που αναφέρει ότι θέμα συζήτησης στο σημερινό ΔΣ της εταιρίας ήταν «Η αναδιοργάνωση του τηλεοπτικού σταθμού»... αποφασίστηκε: να γίνει ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από την διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης. β) Ο νέος διευθυντής θα επιλεγεί σε προσεχές συμβούλιο. γ) Ο Νίκος Στραβελάκης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή σύνταξης και θα ασκεί προσωρινά τα καθήκοντα του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ