Οκτώ μήνες φυλάκιση στον τουρίστα που γρονθοκόπησε ξεναγό στην Κνωσό και τον έστειλε στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Οκτώ μήνες φυλάκιση στον τουρίστα που γρονθοκόπησε ξεναγό στην Κνωσό και τον έστειλε στο νοσοκομείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωτο Ηρακλείου στον Ολλανδό τουρίστα, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης φέρεται να ξυλοκόπησε ξεναγό στην Κνωσό.

Ο τουρίστας, παρότι αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες, δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretapost.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Σημειώνεται πως όλα έγιναν όταν ο ξεναγός με δύο τουρίστες επιχείρησε να περάσει τον ξύλινο διάδρομο που ενώνει σημεία του ανακτόρου. Τότε μπροστά του βρέθηκε ένας οξύθυμος τουρίστας, ο οποίος ουσιαστικά χωρίς λόγο, άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Οπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Ράδιο Κρήτη,ο ξεναγός «βγήκε έξω από τον χώρο και κρατούσε τα δόντια του στο χέρι».

Στο σημείο άμεσα έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν το θύτη, την ώρα που το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τρία σπασμένα δόντια και τραύμα στα χείλη που χρειάστηκε οκτώ ράμματα για να κλείσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ