Επέζησε 17 μέρες χαμένη σε τροπικό δάσος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 30χρονης Αυστραλής - iefimerida.gr

Επέζησε 17 μέρες χαμένη σε τροπικό δάσος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 30χρονης Αυστραλής

Επέζησε 17 μέρες χαμένη σε τροπικό δάσος: Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης 30
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα που αγνοούνταν για περισσότερες από δύο εβδομάδες σε ένα αυστραλιανό τροπικό δάσος βρέθηκε ζωντανή, έχοντας επιβιώσει από κροκόδειλο και τρώγοντας μικρά ψάρια, όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές.

Η 30χρονη Σάνον Φρέιζερ, μητέρα 3 παιδιών, εξαφανίστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου κοντά στους απομακρυσμένους καταρράχτες Τζοζεφίν φορώντας μόνο κολάν, μπλούζα και σαγιονάρες.

Εντοπίστηκε από έναν αγρότη μπανάνας την Τετάρτη, γεμάτη κοψίματα, σημάδια, μώλωπες και τσιμπήματα εντόμων όπως αναφέρει το Brisbane Courier-Mail.

«Εχει χάσει πολύ βάρος, είναι γεμάτη κοψίματα και γρατσουνιές, αλλά είναι σε καλή διάθεση» δήλωσε ο αδελφός της Ντίλαν Φρέιζερ στην εφημερίδα. Αναφορές είπε ότι έχασε σχεδόν 17 κιλά κατά τη διάρκεια της εξαφάνισης της.

Σύμφωνα με την Courier-Mail, η Φρέιζερ είπε στην οικογένειά της ότι κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της για επιβίωση ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα γιγαντιαίο φονικό πτηνό Κασοβάρι, και κυνηγήθηκε από κροκόδειλο 2 μέτρων.

Μια έκθεση από το ABC News δήλωσε ότι η Φρέιζερ ήταν αφυδατωμένη και είχε σοβαρά ηλιακά εγκαύματα.

Επέζησε 17 μέρες χαμένη σε τροπικό δάσος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 30χρονης Αυστραλής | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ