Ο Τατσόπουλος τραβάει την κόντρα με την Ραχήλ: Με τιμωρεί ο Θεός και κάθομαι στα ίδια έδρανα με την Μακρή - iefimerida.gr

Ο Τατσόπουλος τραβάει την κόντρα με την Ραχήλ: Με τιμωρεί ο Θεός και κάθομαι στα ίδια έδρανα με την Μακρή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διευκρινίσεις για την κόντρα του με τη Ραχήλ Μακρή έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος το πρωί της Παρασκευής, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με την ανεξάρτητη πλέον βουλευτή, αλλά και τους πολιτικούς «τύπου Μακρή».

Παράλληλα, μιλώντας για τη σύμπτωση μετά την αποπομπή της από τους Ανεξάρτητους Ελληνες να κάθεται στο διπλανό έδρανο από τον ίδιο, είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega: «Προφανώς, με τιμωρεί ο Θεός να κάθομαι στα ίδια έδρανα με τη Ραχήλ Μακρή. Πρέπει να είναι βαριά τα αμαρτήματα».

«Έχει όμως την αλαζονεία να σου πει ότι "ασχολούνται μαζί μου γιατί δε βρίσκουν άλλο τρόπο να έχουν δημοσιότητα". Το καταλαβαίνεις δηλαδή πόσο έχει καβαλήσει το καλάμι;», σχολίασε για την πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και επανέλαβε πως δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τον άγριο καβγά στο Facebook μεταξύ των δύο βουλευτών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ