Θρίλερ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Παραμένει εξαφανισμένος -Ολα τα σενάρια για το τι συμβαίνει - iefimerida.gr

Θρίλερ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Παραμένει εξαφανισμένος -Ολα τα σενάρια για το τι συμβαίνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφανώς και κάτι συμβαίνει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου που εμφανίστηκε για την τελευταία φορά μέχρι και σήμερα, έχει παρέλθει επαρκής χρόνος για να φουντώνουν τα σενάρια, η παραφιλολογία και η συνωμοσιολογία.

Άπαντες περίμεναν τη στιγμή των 69ων γενεθλίων από την ίδρυση της χώρας, την Παρασκευή, για να δουν ξανά τον Κιμ Γιονγκ Ουν και έτσι να διώξουν όλη τη σκόνη του προηγούμενου διαστήματος. Όμως, ο ηγέτης χώρας δεν έκανε ούτε και σε αυτή την άκρως σημαντική και συμβολική επέτειο την εμφάνισή του. Έτσι τα σενάρια φούντωσαν ακόμα περισσότερο (τον ανέτρεψε η αδερφή του, όπως λέγεται;) και η υπόθεση αποκτάει στοιχεία θρίλερ.

Σχεδόν κανένας δεν πιστεύει πλέον πως για την μακρά απουσία του ευθύνεται η ποδάγρα και η κατανάλωση κίτρινου τυριού.

Το γεγονός πλέον είναι ένα: το όνομά του δεν περιλαμβανόταν στον κατάλογο των αξιωματούχων που μετέβησαν για την 69η επέτειο στο μαυσωλείο στην Πιονκγιάνγκ όπου έχουν ταφεί ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ-Ιλ και ο παππούς του Κιμ Ιλ-Σουνγκ, τον οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Ένα στεφάνι εκ μέρους του κατατέθηκε στα αγάλματα των δύο Κιμ στο μαυσωλείο του Ανακτόρου Κουμσουσάν.

Αρκετοί είναι αυτοί που πλέον εικάζουν βάσιμα πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν είναι πια ο ηγέτης της χώρας, αφού έγινε πραξικόπημα! Ο Νοτιοκορεάτης υπουργός Άμυνας Χαν Μιν Κοο μιλώντας στο κοινοβούλιο αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι ο Κιμ αναρρώνει από "ασθένεια που δεν έχει αποκαλυφθεί" κάπου βορείως της Πιονγκγιάνγκ, επικαλούμενος πηγές των υπηρεσιών Πληροφοριών.

Οι σημαντικές ημερομηνίες της πολιτικής ζωής είναι πολλές στη Βόρεια Κορέα, αλλά η επέτειος του λενινιστικού Κόμματος Εργατών Κορέας, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα επίσημα μέσα ενημέρωσης είχαν παραδεχτεί ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είχε "αδιαθεσία", αλλά υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία που μετέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Σεούλ διαβεβαίωσε ότι ο Κιμ Γιονγκ-Ουν δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ