Βγάζουν τα φρύδια, ασπρίζουν τα δόντια και βάζουν στήθη σε 4χρονα (βίντεο σοκ!) - iefimerida.gr

Βγάζουν τα φρύδια, ασπρίζουν τα δόντια και βάζουν στήθη σε 4χρονα (βίντεο σοκ!)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με το τηλεοπτικό σόου Toddlers & Tiaras όπου τετράχρονα κοριτσάκια διαγωνίζονται μιμούμενα γνωστές σταρ και τραβούν τα πάνδεινα από τις μανάδες τους.

Είναι κάτι σαν drag show αλλά με παιδάκια! Το εν λόγω τηλεοπτικό σόου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν η μαμά της 4χρονης Maddy Jackson, φόρεσε στην κορούλα της ψεύτικα στήθη και οπίσθια, αλλά και μια ξανθιά περούκα για να μιμηθεί την Dolly Parton.

Πρόκειται για ένα reality show που παρακολουθεί τα κοριτσάκια που παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς στις ΗΠΑ και μπορεί η εμφάνιση της Maddy να προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια, αλλά τα υπόλοιπα μαρτύρια που τραβούν τα κοριτσάκια είναι χειρότερα. Δείτε στα βίντεο πως οι μανάδες τους τους ξυρίζουν τα πόδια, τους βγάζουν τα φρύδια, τους ασπρίζουν τα δόντια, τους βάφουν τα μαλλιά και τους κάνουν σολάριουμ προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ