Κανίβαλος έφαγε συγκρατούμενό του, γιατί «ήθελε ανθρώπινο κρέας» - iefimerida.gr

Κανίβαλος έφαγε συγκρατούμενό του, γιατί «ήθελε ανθρώπινο κρέας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας «εξαιρετικά επικίνδυνος» κρατούμενος είχε επιτεθεί σε συγκρατούμενό του και αφού του έσπασε το κρανίο με απανωτά χτυπήματα έφαγε τον εγκέφαλό του. Ο κανίβαλος Peter Bryan είχε ήδη σκοτώσει δύο άτομα πριν καταδικαστεί σε πολυετή φυλάκιση. Κατά την παραμονή του στη φυλακή όμως διαπιστώθηκε ότι έπασχε από σχιζοφρένεια και για αυτό μεταφέρθηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα υψίστης ασφαλείας.

Εκεί βρήκε την ευκαιρία, μόλις σταμάτησε να βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση, και επιτέθηκε σε έναν 60χρονο άνθρωπο που επίσης νοσηλευόταν. Αφού τον δολοφόνησε, ο κανίβαλος έφαγε τον εγκέφαλό του άτυχου άνδρα. Όταν μάλιστα τον πλησίασαν σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί τους είπε ότι το γεύμα του ήταν νοστιμότατο.

Αυτά εξιστόρησε εν ψυχρώ ο ίδιος ο κανίβαλος καταθέτωντας χτες στο δικαστήριο για τις πράξεις του το 2004. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι η τελευταία του δολοφονία έγινε απλώς για να μπορέσει να φάει και πάλι ανθρώπινο κρέας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ