Γενική Απεργία κήρυξε η ΓΣΣΕ την ημέρα της ψήφισης του Προϋπολογισμού - iefimerida.gr

Γενική Απεργία κήρυξε η ΓΣΣΕ την ημέρα της ψήφισης του Προϋπολογισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κήρυξη Γενικής Απεργίας την ημέρα ψήφισης του Κρατικού Προϋπολογισμού αποφάσισε η ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της "αφού συζήτησε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι, τα οποία οξύνονται και διευρύνονται καθημερινά μέσα και από το νέο σχέδιο προϋπολογισμού που κατέθεσε η κυβέρνηση", σύμφωνα με ανακοίνωσή της.Συγκεκριμένα, η ολομέλεια αποφάσισε:

Την εξουσιοδότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Συνομοσπονδίας για κήρυξη 24ωρης Γενικής απεργίας με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Τη διοργάνωση Συλλαλητηρίου Διαμαρτυρίας.

Τον άμεσο καθορισμό δράσεων και ενεργειών για την ευαισθητοποίηση ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων, καλώντας τις οργανώσεις μέλη μας να λάβουν ανάλογες αποφάσεις με στόχο τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ