Το βίντεο παρωδία για την τρέλα που έχει κυριεύσει τις γυναίκες -«Το τζιν που μπορεί να δημιουργήσει κενό ανάμεσα στα μπούτια» [βίντεο]

Θραύση κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο παρωδία της τρέλας που εμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2013, το «thigh gap», γνωστού και ως «κενό ανάμεσα στα μπούτια».

Στο ευφάνταστο βίντεο, εκμεταλλευόμενοι τη... συνωνυμία γνωστής εταιρείας ρούχων, της Gap, με την περίφημη τρέλα του thigh gap, παρουσιάζονται γυναίκες που διαδίδουν η μία στην άλλη το... νέο, ότι δηλαδή η εταιρεία ρούχων έβγαλε ένα παντελόνι πο πωλείται αντί 69.99 δολαρίων και δημιουργεί από μόνο του το κενό ανάμεσα στα μπούτια! Πώς; Εχοντας ενσωματωμένο ένα ξυλάκι ανάμεσα στους μηρούς που πιέζει τα μπούτια, δημιουργώντας έτσι το περίφημο κενό. Μάλιστα, προκειμένου να δείξει το βίντεο ότι παρασυρόμενες από τη μόδα πολλές γυναίκες κάνουν εξαντλητικές δίαιτες ή λιώνουν στα γυμναστήρια, ακούγεται μια γυναίκα να λέει στην άλλη για τα σημάδια που προκαλεί το... ξυλάκι: «Οι ουλές είναι μια συνεχής υπενθύμισων των αμαρτιών της... σιλουέτας μου».

Το βίντεο δημιουργήθηκε με σκοπό να απομυθοποιήσει αυτή την τρέλα που μειώνει την αυτοεκτίμηση των γυναικών και τις κάνει να γίνονται εμμονικές που κάτι που δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιν κενό ανάμεσα στα μπούτια thigh gap

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ