«Η καημενούλα η Κέιτ δεν είναι καθόλου καλά» αποκαλύπτει φίλη της Mίντλεντον – Δύσκολες ώρες για τη δούκισσα - iefimerida.gr

«Η καημενούλα η Κέιτ δεν είναι καθόλου καλά» αποκαλύπτει φίλη της Mίντλεντον – Δύσκολες ώρες για τη δούκισσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλεντον η οποία έχει εξαφανιστεί εντελώς από το δημόσιο βίο και παλεύει με την λεγόμενη υπερέμεση κύηση, δηλαδή με εξαιρετικά δυνατά κρούσματα αδιαθεσίας. Το παλάτι παραδέχεται ότι δεν μπορεί να προγραμματίσει καμία συνάντηση και ότι το πρόγραμμά της καταρτίζεται μέρα με τη μέρα, ενώ μια φίλη της ήταν πιο αποκαλυπτική.

Μιλώντας στο περιοδικό People, οικογενειακή της φίλη είπε «η κακομοίρα δεν είναι καθόλου καλά. Αποκάλυψε επίσης πως η Κέιτ μένει στο πατρικό της σπίτι στο Bucklebury. «Οταν είσαι άρρωστος, δεν νιώθεις πουθενά αλλού καλά παρά μόνο κοντά στη μαμά σου. Ετσι δεν είναι;», είπε αυτή η εξαιρετικά ομιλητική φίλη συνεχίζοντας «Οταν είναι εκεί η Κέιτ μπορεί να χαλαρώσει και απλά να κάθεται στον καναπέ χωρίς να ανησυχεί με όσα συμβαίνουν γύρω της όπως όταν βρίσκεται στο παλάτι».

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της η Κέιτ χρειάστηκε 13 ολόκληρες εβδομάδες πριν κατορθώσει να επιστρέψει στις δημόσιες εμφανίσεις. Οι ειδικοί λένε πως η υπερέμεση κύηση δεν αντιμετωπίζεται συνήθως πριν την 16η εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ