Νέα δεδομένα στην υπόθεση του διπλού φονικού στη Μάνη: Τρίτο άτομο είχε ενεργό ρόλο στη δολοφονία - iefimerida.gr

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του διπλού φονικού στη Μάνη: Τρίτο άτομο είχε ενεργό ρόλο στη δολοφονία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του διπλού φονικού στη Μάνη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο το καλοκαίρι, όταν βρήκαν τον θάνατο ο 26χρονος Κώστας Σγούρος και ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα eleftheriaonline.gr, το Συμβούλιο Εφετών Καλαμάτας, μετά τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακρίτριας, συνεδρίασε και αποφάσισε να διατάξει άρση απορρήτου των τηλεφωνικών διαλόγων των δραστών κι ενός τρίτου ατόμου, αλλά και τη διενέργεια αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, το Συμβούλιο Εφετών Καλαμάτας διατάσσοντας την αναπαράσταση του εγκλήματος, κάνει με αυτό τον τρόπο δεκτό το αίτημα της οικογένειας Σγούρου, που επιμένει πως στο διπλό φονικό δεν συμμετείχαν μόνο οι δύο 18χρονοι δράστες, αλλά υπάρχει κι άλλο άτομο με ενεργό ρόλο στη δολοφονία των δύο φίλων.

Σήμερα το πρωί, συμπληρωματική κατάθεση για το φερόμενο τρίτο πρόσωπο έδωσε στην Ανακρίτρια Καλαμάτας ο αδελφός του δολοφονημένου 26χρονου, Γιάννης Σγούρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ