Γιατί τα κορίτσια της Vogue πετάνε τα στενά, skinny τζιν τους και αντιγράφουν την Κάθριν Χέμπορν; [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί τα κορίτσια της Vogue πετάνε τα στενά, skinny τζιν τους και αντιγράφουν την Κάθριν Χέμπορν; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε τα ασφυκτικά στενά τζιν, τα περίφημα skinny που καταδυνάστευσαν το χώρο της μόδας και τις γυναικείες γκαρνταρόμπας προκαλώντας κρίση ανασφάλειας σε πολλές γυναίκες. Τα κορίτσια της Vogue τα πετάνε από την ντουλάπα τους και τα αντικαθιστούν με την πιο καυτή τάση στα γυναικεία παντελόνια: τα περίφημα flare που φαρδαίνουν από τον γοφό και κάτω. Κάτι ασύλληπτα πιο κομψό από τις κλασικές καμπάνες.


Wide leg είναι η νέα κωδική ονομασία που θα κάνει ντεμοντέ τη λέξη skinny. Το σήμα για την αλλαγή έδωσε την περασμένη άνοιξη η Marni και η Margiela και ακολούθησαν με εξαιρετική χάρη οι οίκοι Celine και Εdun το φθινόπωρο. Μια υπέροχη φωτογραφία του Ρόμπερτ Μέιπλθορπ και της Πάτι Σμιθ ενέπνευσε σχεδιαστές και ειδικούς σε θέματα μόδας. Η υπεύθυνη αγορά της Vogue Κέλι Κόννορ βρίσκει συναρπαστικά γοητευτική και σέξι την ιδέα ότι μια γυναίκα σηκώνει από το πάτωμα το παντελόνι του εραστή της και το φοράει. «Είναι ανεπιτήδευτο, είναι κουλ -φανταστείτε ένα φαρδύ παντελόνι φορεμένο με λευκό πουκάμισο.» Μοιάζει με το στυλ που λάνσαρε η Γκουίν Στέφανι στη δεκαετία του '90.


Τι είναι λοιπόν τα επονομαζόμενα wide-leg παντελόνια; Σύμφωνα με την Κόνορ, το σωστό παντελόνι αυτού του είδους πρέπει να ακουμπά χαμηλά στο γοφό και να φοριέται με φλατ παπούτσια ή σνίκερ ( την απόλυτη τάση της μόδας για τον χειμώνα). Οπως θα το φορούσε η Κάθριν Χέμπορν!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ