Η τίγρης του Πούτιν το έσκασε από τη Ρωσία -Αυτομόλησε στην Κίνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η τίγρης του Πούτιν το έσκασε από τη Ρωσία -Αυτομόλησε στην Κίνα [εικόνες]

Η τίγρης του Πούτιν το έσκασε από τη Ρωσία -Αυτομόλησε στην Κίνα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Η τίγρης του Πούτιν το έσκασε από τη Ρωσία -Αυτομόλησε στην Κίνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η τίγρης του Πούτιν το έσκασε από τη Ρωσία -Αυτομόλησε στην Κίνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η τίγρης του Πούτιν το έσκασε από τη Ρωσία -Αυτομόλησε στην Κίνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν την άφησε ελεύθερη, αλλά εκείνη δεν ένιωσε ότι του χρωστά ευγνωμοσύνη. Αντιθέτως, ακολουθώντας τα άγρια ένστικτά της, η Κίζια το έσκασε από τη Ρωσία και αυτομόλησε στην Κίνα.

Πρόκειται για μία τίγρη Σιβηρίας, την οποία ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε αφήσει ελεύθερη στη φύση. Δορυφόρος ανίχνευσε τα σήματα από το ειδικό κολάρο που είχε τοποθετηθεί στο ζώο και κατέγραψε ότι διέσχισε κολυμπώντας τον ποταμό Αμούρ και πέρασε στην Κίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα Novaya Gazeta.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Κίζια αναζητούσε πιθανότατα καλύτερη τροφή, αλλά υπάρχουν φόβοι για την ασφάλειά της, καθώς μπορεί στην Κίνα να τη σκοτώσουν αγρότες που θα φοβούνται μήπως επιτεθεί στα ζώα τους.

Επειδή όμως δεν πρόκειται για μία οποιαδήποτε τίγρη, όπως ανακοινώθηκε η Κίνα θα ενημερωθεί μέσω του υπουργείου Εξωτερικού της Ρωσίας ότι βρίσκεται στο έδαφός της η τίγρης του Πούτιν, προκειμένου οι οικολόγοι να την εντοπίσουν.

Ο Πούτιν απελευθέρωσε την Κίζια όταν ήταν 19 μηνών, μαζί με άλλες δύο τίγρεις, στις 22 Μαΐου. Τα ζώα αφέθηκαν ελεύθερα σε ένα απομακρυσμένο σημείο, στην περιοχή Αμούρ.







Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις τίγρης Βλάντιμιρ Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ