Βενιζέλος: Η δικαίωση της Ελλάδας θα είναι και δικαίωση για το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Η δικαίωση της Ελλάδας θα είναι και δικαίωση για το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει καθαρό λόγο για να υπερασπιστεί το έργο του, καθώς τώρα αρχίζει η πιο κρίσιμη χρονιά αυτής της περιόδου τόνισε ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος.

Ο κ.Βενιζέλος υπογράμμισε πως «η δικαίωση της χώρας θα είναι και δική μας δικαίωση», αναφερόμενος στα όσα έχει προσφέρει το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα κατά τη μεταπολιτευτική περίοδο, αλλά και τα τελευταία πέντε χρόνια.

Αναφερόμενος στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, που αρχίζει σήμερα στη Βουλή, σημείωσε ότι έχει μεγάλη σημασία να δοθεί η μάχη με τον λαϊκισμό και την υποκρισία, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δίνει, ταυτόχρονα, μία πρόσθετη μάχη για τον ρόλο του ίδιου και της δημοκρατικής παράταξης, αλλά και για το τι σημαίνει προοδευτική σταθερότητα.

Παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι καβάλησε το καλάμι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. «Είναι εύκολο να οδηγήσεις τη χώρα στην καταστροφή, θριαμβολογώντας, ταυτόχρονα, δείχνοντας με το δάχτυλο τις ευθύνες των προηγούμενων» τόνισε.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις επιλογές του Κινήματος σε ζητήματα συνεργασιών, επισημαίνοντας: «Κάθε κίνησή μας είναι η προγραμματική συνεργασία». «Αυτό πράξαμε μετά τις εκλογές του 2012, αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι κεντρικός και όχι συμπληρωματικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ΚΟ ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ