Με το θάνατό της έδωσε ζωή: Δώρισε τα όργανά της σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη - iefimerida.gr

Με το θάνατό της έδωσε ζωή: Δώρισε τα όργανά της σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκρηκτική τραγουδίστρια Λίνσεϊ ντε Πολ φεύγοντας από τη ζωή άφησε μία σημαντική κληρονομιά. Πέρα από τα τραγούδια και το ακτιβιστικό της έργο, η ντε Πολ ήταν δότρια οργάνων και με το θάνατο της χάρισε ζωή σε τρεις ανθρώπους που βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Μιλώντας σε ένα κοινό που αποτελούνταν από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου και της μουσικής της τελευταίας 50ετιας, ο αδελφός της Τζον Ρούμπιν δήλωσε στην κηδεία: «Δηλώνω υπερήφανος που ακόμη και στο θάνατο της, έδωσε σε τρεις ανθρώπους ευκαιρία ζωής»

Η Ντε Πολ έφυγε από τη ζωή την 1η Οκτώβρη 2014 από εγκεφαλική αιμορραγία και η νεκρώσιμη ακολουθία που τελέστηκε στο κοιμητήριο Χέντσον του Βόρειου Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της οποίας έπαιζε η μεγαλύτερη επιτυχία της «Won't Somebody Dance With Me».

Μεταξύ των παρευρισκομένων στην κηδεία ήταν η Πολιν Κόλινς και ο Τζον Αντερσον, σταρ της κωμικής σειράς του ITV «No Honestly» που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο τραγούδι της Ντε Πολ για soundtrack. Επίσης μουσική της είχε χρησιμοποιηθεί και στην εκπομπή του BBC «Hearts of Gold» το επιτελείο της οποίας εκπροσώπησε στην κηδεία η Εσθερ Ράντζεν

Αλλοι διάσημοι που παρεβρέθηκαν στην κηδεία ήταν ο πρώην κιθαρίστας των Shadows, Μπρους Γουέλτς, οι ηθοποιοί Τομ Κόντι και Σίρλεϊ Αν Φιλντ, και η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Σούζι Κουάτρο. Στο πλευρό της ήταν ο ο παραγωγός και τραγουδοποιός Μάικ Μπατ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ