O Κώστας Αρβανίτης χαρακτηρίζει εκβιαστική την απεργία «Στο Κόκκινο» [βίντεο]

Η Αριστερά δεν είναι καλός εργοδότης. Μετά τις απολύσεις στον «902 Αριστερά Στα FM», αναταραχή επικρατεί και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» -που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ- με αφορμή την 48ωρη απεργία που κήρυξαν τη Δευτέρα οι ηχολήπτες του ραδιοσταθμού, καθώς ήταν απλήρωτοι για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Η απεργία τελικά ανεστάλη αφού οι τεχνικοί πληρώθηκαν και ο διευθυντής του σταθμού Κώστας Αρβανίτης αποφάσισε να σχολιάσει από την εκπομπή του τα όσα έγιναν.

Το βίντεο στο οποίο ο Κώστας Αρβανίτης σχολιάζει αρνητικά την απεργία «Στο Κόκκινο» ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο ηχητικό, ο κ. Αρβανίτης αναφέρει πως η απεργία έγινε κάτω από… εκβιαστικές συνθήκες από εννέα τεχνικούς οι οποίοι ήταν μέχρι τότε απλήρωτοι, ενώ έκανε λόγο για πρόβλημα ρευστότητας στον σταθμό.

Στο θέμα παρενέβη και ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος έγραψε στο twitter:

Θάνος Πλεύρης ‏@thanosplevris

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνηςη θα βρει χρήματα για όλο τον κόσμο, αλλά ως εργοδότης δε βρίσκει χρήματα για τους εργαζόμενους του στο κόκκινο

Αριστερά προβλήματα με τους εργαζόμενους

Ας σημειωθεί ότι οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι δυο ραδιοφωνικοί σταθμοί των κομμάτων της Αριστεράς, ο «902 Αριστερά Στα FM» και ο «Στο Κόκκινο», με αποτέλεσμα στον πρώτο να γίνονται απολύσεις και στον δεύτερο να απεργούν οι τεχνικοί επειδή είναι απλήρωτοι για δυο μήνες.

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη φράση του Κώστα Αρβανίτη ότι η απεργία στο Κόκκινο είναι εκβιαστική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ