Το πορτραίτο της Lotte: Το time lapse φιλμ που δημιούργησε ο πατέρας για την κόρη -Πώς περνούν 14 χρόνια μέσα 4 λεπτά [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πορτραίτο της Lotte: Το time lapse φιλμ που δημιούργησε ο πατέρας για την κόρη -Πώς περνούν 14 χρόνια μέσα 4 λεπτά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Ολλανδός φωτογράφος Frans Hofmeester ανέβασε στο Youtube ένα time lapse βίντεο που μέσα σε χρόνο ρεκόρ έχει αναπαραχθεί στο Διαδίκτυο.

Στο βιντεάκι διάρκειας 4 λεπτών, διακρίνεται με τη τεχνική του time-lapse, η κόρη του Lotte από την ημέρα της γέννησής της μέχρι και σήμερα που είναι 14 ετών. Πρόκειται για το τρίτο βίντεο της «σειράς» με τις μεταμορφώσεις της κόρης του που έχει ανεβάσει ο Hofmeester στο Ιντερνετ. Το πρώτο ανέβηκε όταν η Lotte έκλεισε τα 10 και το δεύτερο όταν έγινε 12 ετών. Το τελευταίο βίντεο όμως, μέσα σε ελάχιστες ημέρες, έχει ήδη πάνω από 1 εκατ. Κλικ, ενώ σημειώνεται πως πριν αναρτηθεί στο Youtube, πρωτοπροβλήθηκε στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στο Εθνικό Μουσείο «Βασίλισσα Σοφία».

Παρόμοια σειρά βίντεο, ο Hofmeester έχει μοντάρει και για την εξέλιξη που έχει ο γιος του Vince ο οποίος είναι τώρα 10 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ