H Aμάλ Αλαμουντίν αντιγράφει την Τζάκι Κένεντι -Ολα τα ρούχα της μοιάζουν με της μεγάλης Τζάκι Ο' [εικόνες] - iefimerida.gr

H Aμάλ Αλαμουντίν αντιγράφει την Τζάκι Κένεντι -Ολα τα ρούχα της μοιάζουν με της μεγάλης Τζάκι Ο' [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες πως ο Τζόρτζ Κλούνεϊ ετοιμάζεται για πολιτική καριέρα και αφήνει πίσω την υποκριτική, δεν μπορεί παρά να στέκεται δίπλα του μια γυναίκα δυναμική, πετυχημένη, όμορφη και βέβαια με κομψό, διαχρονικό στυλ.

Πολλά ξένα ΜΜΕ ανακάλυψαν με έκπληξη ότι η Αμάλ Αλαμουντίν αντιγράφει ακριβώς το γούστο και την κομψότητα της Ζακλίν Μπουβιέ, μιας γυναίκας που άφησε εποχή.
Η διάσημη δικηγόρος άλλαξε προς το καλύτερο το στυλ της από την ημέρα που γνώρισε τον Τζορτζ Κλούνεϊ.
Από τα απλά και φαρδιά στρατιωτικά παντελόνια με τα λουστρίνι μοκασίνια και τα απεριποίητα νύχια στα ρούχα υψηλής ραπτικής.
Πάντως, η ομοιότητα των δύο νυφικών είναι προφανής, αλλά η διάσημη δικηγόρος φαίνεται ότι έχει μελετήσει και αντιγράψει τα πάντα: τα ταγιέρ, τα γυαλιά, τα απογευματινά φορέματα, ακόμη και την τουαλέτα Armani του πάρτυ πριν το γάμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ