Επαναληπτικές εκλογές και στο δήμο Μάνδρας - iefimerida.gr

Επαναληπτικές εκλογές και στο δήμο Μάνδρας

Επαναληπτικές εκλογές και στο δήμο Μάνδρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εκλογές δεν θα επαναληφθούν μόνο στο δήμο Καισαριανής, αλλά και σε εκείνον της Μάνδρας Αττικής. Το τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών πήρε αυτή την απόφαση, γιατί τα ψηφοδέλτια υποψηφίου είχαν διαφορετικό σχήμα και μέγεθος.

Στη δικαιοσύνη είχε προσφύγει η υποψήφια δήμαρχος Ιωάννα Κριεκούκη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Μαζί στη Νέα Πορεία», που ήταν δεύτερη στην τελική κατάταξη και ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος, Θανάσης Πανωλιάσκος της Δημοκρατικής Συνεργασίας, ο οποίος είχε καταταγεί τρίτος.

Οι δύο τους είχαν προσφύγει κατά του Γεωργίου Δρίκου, που είχε επανεκλεγεί δήμαρχος. Ο κ. Δρίκος στον β΄ γύρο των εκλογών έλαβε ποσοστό 51,88%, η κ. Κριεκούκη 48,12%, ενώ ο κ. Πανωλιάσκος στον α΄ γύρο των εκλογών είχε καταταγεί τρίτος με ποσοστό 27,72%.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι εκλογές στην Μάνδρα θα επαναληφθούν, καθώς τα ψηφοδέλτια του κ. Δρίκου είχαν διαφορετικό σχήμα και άλλο μέγεθος.

Τη Δευτέρα είχε γίνει γνωστό ότι θα επαναληφθούν οι εκλογές και στο δήμο Καισαριανής.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ