Πέπλο μυστηρίου γύρω από το θάνατο του ηθοποιού Δημήτρη Γιαννόπουλου - iefimerida.gr

Πέπλο μυστηρίου γύρω από το θάνατο του ηθοποιού Δημήτρη Γιαννόπουλου

Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του ηθοποιού Δημήτρη Γιαννόπουλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δυσάρεστη είδηση βγήκε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη και αφορά στο θάνατο του γνωστού ηθοποιού, Δημήτρη Γιαννόπουλου, σε ηλικία 56 ετών, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.Η είδηση κλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο, ωστόσο, υπάρχει ένα πραγματικό πέπλο μυστηρίου αναφορικά με το πότε ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Η οικογένεια και το στενό του περιβάλλον δεν αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός.

Την είδηση του θανάτου του φέρεται να ήρθε στο φως έπειτα από επικοινωνία που είχε παραγωγός με τη σύζυγό του για να προτείνει έναν ρόλο στον Δημήτρη Γιαννόπουλο, ωστόσο, εκείνη τον ενημέρωσε ότι «ο Δημήτρης έχει φύγει από τη ζωή».

Ωστόσο, ο στενός του συνεργάτης, Πάνος Κοκκινόπουλος, σε επικοινωνία που είχε το news.gr μαζί του ανέφερε ότι «Απεβίωσε τον Απρίλιο, αλλά εγώ το έμαθα τώρα όταν τον πήρα στο κινητό του για να του ζητήσω να παίξει στη νέα μου σειρά».

Ο Γιαννόπουλος έπαιζε συνήθως σε μικρούς ρόλους, αλλά οι συμμετοχές του ήταν πολλές. Κάποιες από αυτές ήταν Οκέι φίλε (1974), Ελευθέριος Βενιζέλος 1910-1927(1980), Μπορντέλο (1985), Αναστασία (1993), Μην φοβάσαι τη φωτιά (1994), Κόκκινος Κύκλος (2000), 10η Εντολή (2004), Μαύρα Μεσάνυχτα (2007), Κάρμα (2009), Steps (2011). Είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετά επεισόδια στις τηλεοπτικές σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου, «10η Εντολή» και «Κόκκινος Κύκλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ