Παραλίγο τραγωδία στο γάμο λόγω πυροβολισμών - iefimerida.gr

Παραλίγο τραγωδία στο γάμο λόγω πυροβολισμών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά", αναφέρει ο σοφός λαός μας, την ώρα μάλιστα που στον ορεινό Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, επιμένουν ορισμένοι να θεωρούν έθιμο τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Λίγο ήθελε ένας γάμος στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, χθες αργά το βράδυ, να μετατραπεί σε θρήνο και τραγωδία, όταν δύο άτομα τραυματίστηκαν στην πλάτη και στον ώμο από τις αδέσποτες σφαίρες.

Οι καλεσμένοι του γάμου έδωσαν τις ευχές για το νιόπαντρο ζευγάρι αλλά, για τραγική τους ειρωνεία, δέχτηκαν και οι ίδιοι ευχές για γρήγορη ανάρρωση, μιας και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως ήταν φυσικό ο γάμος χάλασε, το κέφι πήγε στράφι και οι κουβέντες για το αν χρειάζονται τα όπλα στα γλέντια και τα μυστήρια της εκκλησίας, άνοιξε πάλι για τα καλά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που σε γλέντια και χαρές, η κατάληξη είναι θρήνος και οδυρμός. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες της πολιτείας για ενημέρωση, μέτρα και καταστολή του συγκεκριμένου εθίμου των άσκοπων πυροβολισμών, οι θερμοκέφαλοι, δε λένε να συνετιστούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ