Ο Νίκος Αναστασιάδης απαντά πρώτη φορά για το προκλητικό σιθρού της συζύγου του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Νίκος Αναστασιάδης απαντά πρώτη φορά για το προκλητικό σιθρού της συζύγου του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα διαφορετικό πρόσωπο αποκάλυψε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action24 και στον Μανώλη Κοττάκη.


Δέχθηκε να απαντήσει – εκτός των άλλων και σε προσωπικά ερωτήματα και για πρώτη φορά πήρε θέση για την περίφημη φωτογραφία της συζύγου του Αντριάνας, με διάφανο φόρεμα στο Λευκό Οίκο. «Φταίνε τα φλας, αλλά έπρεπε να προσεχθεί» απάντησε ο κύπριος πρόεδρος.

Ο Νίκος Αναστασιάδης απαντά πρώτη φορά για το προκλητικό σιθρού της συζύγου του [βίντεο] | iefimerida.gr 0


«Αν δεν ήταν τα φλας δεν θα είχαμε αυτό το φαινόμενο. Η σύζυγος μου είναι ιδιαίτερα σεμνή είναι και θρησκευόμενη και ουδέποτε θα εδέχετο να εμφανιστεί οπουδήποτε κατά τρόπον που θα μπορούσε να προκαλέσει. Επομένως, κακώς γίνεται η κριτική. Βεβαίως, θα έπρεπε να προσεχθεί λίγο αυτό που μπορεί να αποκαλύψουν τα φλας και που μπορεί να θεωρηθεί ως πρόκληση. Οπωσδήποτε χρειάζεται και προσοχή και σεμνότητα» απάντησε ο κύπριος πρόεδρος.

Δείτε στο 24:24 στο βίντεο που ακολουθεί την απάντηση Αναστασιάδη για τη σύζυγό του.

Ο πρόεδρος της Κύπρου που ήρθε ιδωτικά στην Αθήνα να για παραβρεθεί στην συναυλία για τη μνήμη του Μάριου Τόκα, εμφανώς συγκινημένος, βουρκώνει μπροστά στην κάμερα, όταν αποκαλύπτει ότι το αγαπημένο του τραγούδι του Μάριου Τόκα, είναι εκείνο που έχει γράψει τους στίχους μια Τουρκοκύπρια με τίτλο «η πατρίδα έχει χωριστεί στα δυό, ποιο από τρα δυό;».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 23.17

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ