Εκστρατεία του ΙΣΑ για να ξαναπερπατήσει η Πένυ Σκάρου -Συγκεντρώνουν χρήματα για την τραγουδίστρια - iefimerida.gr

Εκστρατεία του ΙΣΑ για να ξαναπερπατήσει η Πένυ Σκάρου -Συγκεντρώνουν χρήματα για την τραγουδίστρια

Εκστρατεία του ΙΣΑ για να ξαναπερπατήσει η Πένυ Σκάρου -Συγκεντρώνουν χρήματα γι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό της Πένυς Σκάρου βρέθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, που ξεκίνησε εκστρατεία προκειμένου να βοηθήσει την τραγουδίστρια έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι της.

Η 29χρονη επέβαινε στη μηχανή της στις 28 Ιουνίου, όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε ο οδηγός. Τα τραύματά της ήταν σοβαρά και οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι της. Τώρα, ο ΙΣΑ απευθύνει έκκληση για οικονομική στήριξη, προκειμένου να καταφέρει να ξαναπερπατήσει η νεαρή κοπέλα.

Καλεί λοιπόν όποιον μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό, ως τις 20 Οκτωβρίου, στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Το ποσό που θα συμπληρωθεί τις επόμενες 15 ημέρες θα διατεθεί για την αποκατάσταση της υγείας της 29χρονης.

Ο αριθμός του λογαριασμού είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 182/5 4501 606 IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606. Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ