Η μεγάλη δίκη της Ελένης Μενεγάκη για μια βίλα και ένα εκατομμύριο ευρώ - iefimerida.gr

Η μεγάλη δίκη της Ελένης Μενεγάκη για μια βίλα και ένα εκατομμύριο ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κράμερ εναντίον Κράμερ» θα θυμίζει το σκηνικό το πρωί της Τρίτης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, καθώς Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το διαχωρισμό της περιουσίας τους που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Σύμφωνα με την Espresso, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ζητά να πωληθεί με πλειστηριασμό η βίλα των 1.000 τ.μ., καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να λάβει το μερίδιο που του αναλογεί και συγκεκριμένα το 25% από την αγοραστική της αξία.

Δεύτερο αγκάθι οι καταθέσεις των δύο εκατ. ευρώ σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Αγγλίας, οι οποίες ήταν σχεδόν στο σύνολό τους οι αμοιβές από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάζεται. Από αυτές, όπως αναφέρει η Εspresso, ο Γιάννης Λάτσιος διεκδικεί το ένα εκατ. ευρώ καθώς υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα χρόνια που κράτησε ο γάμος του με τη γνωστή παρουσιάστρια εκείνη δεν πλήρωνε ούτε ένα ευρώ για τα οικογενειακά έξοδα.

Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στην αγωγή του Γιάννη Λάτσιου με αιχμές, καταλογίζοντας στο πρόσωπό του αδιαφορία για τα παιδιά τους και λέγοντας πως όλο το καλοκαίρι τα είχε βάλει σε δεύτερη μοίρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ