Ποια είναι η όμορφη ξανθιά βουλευτίνα, πρώην σύζυγος Μαγκριώτη, που κόλλησε δίπλα στον Σαμαρά στη Βουλή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η όμορφη ξανθιά βουλευτίνα, πρώην σύζυγος Μαγκριώτη, που κόλλησε δίπλα στον Σαμαρά στη Βουλή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια νεαρή ξανθιά βουλευτίνα έκλεψε τις εντυπώσεις στο καφενείο της Βουλής, το πρωί της Δευτέρας αμέσως μετά τον αγιασμό. Δεν ήταν μόνο η εντυπωσιακή της εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα, αλλά και το γεγονός ότι «κόλλησε» δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά και δεν τον άφησε ούτε να... κουνηθεί. Ο λόγος για την Φωτεινή Αραμπατζή.
(Δείτε τις φωτογραφίες από όλα όσα έγιναν σήμερα στο καφενείο της Βουλής πατώντας ΕΔΩ).

Η 40χρονη σήμερα δημοσιογράφος ήταν παντρεμένη επί 10 χρόνια με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαγκριώτη. Το ζευγάρι χώρισε το 2011 και ένα χρόνο αργότερα η όμορφη ξανθιά κατεβαίνει υποψήφια με τη ΝΔ στις Σέρρες και εκλέγεται με άνεση βουλευτής.

Από το Λονδίνο καναλάρχισσα στις Σέρρες

Το 1998, αμέσως μετά το τέλος των σπουδών της στη Νομική Θεσσαλονίκης και το Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο πρακτορείο ειδήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η κυρία Αραμπατζή επέστρεψε μόνιμα στις Σέρρες και στήνει από το μηδέν τον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ, ο οποίος μόλις είχε αποκτηθεί από την οικογένειά της, που μεταξύ άλλων έχει στην κατοχή της δύο εφημερίδες και έναν ραδιοφωνικό σταθμό.Το 2008 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών στο London School of Economics στις Πολιτικές Επιστήμες και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Μέσω του τηλεοπτικού σταθμού που διεύθυνε, ανέπτυξε πλούσια φιλανθρωπική και περιβαλλοντική δράση με τηλεμαραθώνιους για συγκέντρωση χρημάτων για αναξιοπαθούντες Σερραίους, αλλά και εκστρατείες καθαρισμού της λίμνης Κερκίνης και άλλων περιοχών του νομού.

Το διαζύγιο με τον Μαγκριώτη

Μάλιστα, λέγεται ότι το γεγονός αυτό, η αφιέρωσή της στη δουλειά έφερε και το διαζύγιο με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, αφού οι αυξημένες υποχρεώσεις των επιχειρήσεών της κρατούσαν την Φωτεινή Αραμπατζή στις Σέρρες, ενώ τα καθήκοντα του Μαγκριώτη τον ήθελαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αραμπατζή-Μαγκριώτης

Η πρόταση για τις εκλογές

Πληροφορίες, την εποχή που άρχισε να διακινείται το σενάριο καθόδου της Φωτεινής Αραμπατζή στις εκλογές με τη ΝΔ, λίγους μήνες πριν την πρώτη αναμέτρηση του 2012, ήθελαν την όμορφη δημοσιογράφο να έχει δεχθεί προτάσεις από τη Συγγρού για να θέσει υποψηφιότητα και στις εκλογές του 2007 και 2009, τις οποίες όμως απέρριπτε λόγω του γάμου της με τον κ. Μαγκριώτη. Το 2012, όμως, έχοντας πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ αποδέχθηκε την πρόταση και εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ. Η εκλογή της έφερε αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό που διηύθυνε επί δέκα χρόνια, με την αδελφή της Μαρία Αραμπατζή, γνωστή από την τηλεοπτική της παρουσία στον ΑΝΤ1, να επιστρέφει στην πατρίδα της τις Σέρρες και να αναλαμβάνει αντιπρόεδρος της εταιρείας μέσων ενημέρωσης που ανήκει στην οικογένεια.

Η Μαρία Αραμπατζή

Η Φωτεινή Αραμπατζή

Φωτεινή και Μαρία Αραμπατζή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ