Ο Αλέξης Τσίπρας ξαφνιάζει: Χορεύει ηπειρώτικα στο γάμο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας ξαφνιάζει: Χορεύει ηπειρώτικα στο γάμο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπό γάμο σε γάμο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας. Μια εβδομάδα μετά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο κλαμπ των παντρεμένων μπήκε από την Κυριακή και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, που ενώθηκε, με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Αναστασία, παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.


Δίπλα του στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του στην Αρχαία Επίδαυρο, η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, αλλά και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του κόμματος, όπως ο Νίκος Βούτσης, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Δημήτρης Βίτσας κ.α.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δεν απαρνήθηκε την ηπειρώτικη... ρίζα του. Και σε ένα παραδοσιακό γαμήλιο γλέντι δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του Κώστα Μπάρκα για να... σύρει το χορό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ