Ο Γιούνκερ και ο Πλάτων -Πώς ένα αδέσποτο από την Ελλάδα έβαλε σε επιτήρηση τον επικεφαλής της Κομισιόν - iefimerida.gr

Ο Γιούνκερ και ο Πλάτων -Πώς ένα αδέσποτο από την Ελλάδα έβαλε σε επιτήρηση τον επικεφαλής της Κομισιόν

Ο Γιούνκερ και ο Πλάτων -Πώς ένα αδέσποτο από την Ελλάδα έβαλε σε επιτήρηση τον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα φιλόζωος είναι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ενώ δηλώνει και φιλέλληνας. Κάπως έτσι κατέληξε στο σπίτι του ο... αδέσποτος Πλάτων.

Ο επικεφαλής της Κομισιόν μίλησε για την αγάπη του για τα σκυλιά στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Μουσείο Μπενάκη. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά τους είπε και τον πόνο του, καθώς πρόσφατα έχασε και τα δύο σκυλιά του, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ετσι, ο Γιούνκερ αποφάσισε να υιοθετήσει έναν γερμανικό ποιμενικό από κέντρο αδέσποτων στη Γερμανία και, λόγω της αγάπης του, όπως έλεγε, για την Ελλάδα, αποφάσισε να τον ονομάσει «Πλάτων». Δεν ήξερε όμως πόσο εύστοχη ήταν η επιλογή του ονόματος, καθώς τον ενημέρωσαν ότι το αδέσποτο προέρχονταν από την Ελλάδα.

Το περίεργο, όπως έλεγε, είναι ότι κάθε δύο μήνες έρχεται στο σπίτι του για έλεγχο της υγιεινής και της ασφάλειας του σκύλου κλιμάκιο από το κέντρο φιλοξενίας. Και έτσι ο Γιούνκερ έχει, χωρίς να το πολυαντιληφθεί, τεθεί υπό... επιτήρηση, λόγω Πλάτωνα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ