Κλείστηκε σε φουσκωτή μπάλα και προσπάθησε να φτάσει στις Βερμούδες [βίντεο] - iefimerida.gr

Κλείστηκε σε φουσκωτή μπάλα και προσπάθησε να φτάσει στις Βερμούδες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας δρομέας ακτιβιστής επιχείρησε να φτάσει στις Βερμούδες επιπλέοντας με ένα φουσκωτό πισίνας, διασώθηκε από την αμερικανική ακτοφυλακή το Σάββατο.

Η ακτοφυλακή ήταν σε θέση να φτάσει τον Ρέτζα Μπαλούτσι το πρωί του Σαββάτου και τον μετέφεραν σε κοντινό σταθμό του Λιμενικού Σώματος καθότι φαινόταν τραυματισμένος.

Ο Μπαλούτσι, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, σκόπευε να διανύσει τα 1.160 χιλιόμετρα με το φουσκωτό παιχνίδι του για να συγκεντρώσει χρήματα «για τα παιδιά που έχουν ανάγκη» και «να εμπνεύσει αυτούς που έχουν χάσει κάθε ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.»

Ο ίδιος έχει γίνει πρωτοσέλιδο πολλές φορές στο παρελθόν με προηγούμενες προσπάθειες να τρέξει μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια ή το ποδήλατο, συμπεριλαμβανομένου ενός έξι μηνών ταξίδι στο οποίο έτρεξε γύρω από την περίμετρο των Ηνωμένων Πολιτειών, και μια 7ετή βόλτα με ποδήλατο στα πλαίσια της οποίας ταξίδεψε σε 55 χώρες και έξι ηπείρους.

Κλείστηκε σε φουσκωτή μπάλα και προσπάθησε να φτάσει στις Βερμούδες [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Κλείστηκε σε φουσκωτή μπάλα και προσπάθησε να φτάσει στις Βερμούδες [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Κλείστηκε σε φουσκωτή μπάλα και προσπάθησε να φτάσει στις Βερμούδες [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Κλείστηκε σε φουσκωτή μπάλα και προσπάθησε να φτάσει στις Βερμούδες [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ