Σαμαράς: Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν να χτυπήσουν τα γραφεία της ΝΔ -Σχεδίαζαν αληθινό μαζικό έγκλημα - iefimerida.gr

Σαμαράς: Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν να χτυπήσουν τα γραφεία της ΝΔ -Σχεδίαζαν αληθινό μαζικό έγκλημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναφορές στην «τρομοκρατία» με αφορμή τη σύλληψη του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη Αντώνη Σταμπούλου και την αποκάλυψη για τα σχεδιαζόμενα χτυπήματα κατά της ΝΔ, έκανε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του κόμματος.

«Δίνουμε αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία. Το έγκλημα διώκεται. Οι τρομοκράτες συλλαμβάνονται. Τα σχέδια τους ματαιώνονται…», τόνισε ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι άνθρωποι της ΝΔ έχουν αποτελέσει στόχους των τρομοκρατών επί δεκαετίες, ενώ επιβεβαίωσε αυτά που λίγο πολύ είχε πει και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας την Πέμπτη και ο αρχηγός της αστυνομίας ότι, όπως προέκυψε από τις σημειώσεις που βρέθηκαν στην κατοχή του συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη, σχεδιαζόταν χτύπημα κατά των γραφείων της ΝΔ. «Δεν είναι τυχαίο, εδώ και δεκαετίες, οι τρομοκράτες χτυπούν ανθρώπους απ’ αυτήν την παράταξη. Και σήμερα το ίδιο κάνουν. Μέχρι και τα γραφεία μας σχεδίαζαν - και το λέω επιβεβαιωμένα, μετά λόγου γνώσεως - να χτυπήσουν. Σχεδίαζαν αληθινό μαζικό έγκλημα! Όμως τους αντιμετωπίσαμε και τους εξουδετερώσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

«Γιατί δεν τους χαϊδεύουμε! Τους κυνηγάμε.Δεν προσπαθούμε να τους αφήσουμε ελεύθερους με δικονομικά τεχνάσματα. Αυτό τα κάνουν άλλοι. Εμείς τους συλλαμβάνουμε. Και θέλω εδώ να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, που κάνουν με αληθινή αυταπάρνηση, σε δύσκολες ώρες, καταπληκτική δουλειά. Η Ελλάδα δεν είναι πια ''ξέφραγο αμπέλι''», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ