Οι ταξιτζήδες της Νέας Υόρκης με σέξι διάθεση -Πόζαραν για ημερολόγιο και έβγαλαν πολύ γέλιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι ταξιτζήδες της Νέας Υόρκης με σέξι διάθεση -Πόζαραν για ημερολόγιο και έβγαλαν πολύ γέλιο [εικόνες]

Οι ταξιτζήδες της Νέας Υόρκης με σέξι διάθεση -Πόζαραν για ημερολόγιο και έβγαλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοντέλα δεν θα τους χαρακτήριζε κανείς. Είναι από τους άνδρες που βλέπει κάποιος γύρω του καθημερινά στη Νέα Υόρκη. Και συγκεκριμένα, πίσω από το τιμόνι ενός ταξί. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούν να πάρουν... σέξι πόζες.

Οι ταξιτζήδες της Νέας Υόρκης αποφάσισαν να αποκαλύψουν την άλλη τους πλευρά. Εκαναν τα μοντέλα και φωτογραφήθηκαν με σέξι διάθεση αποκαλύπτοντας το χιούμορ τους. Και όλα αυτά για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού πρόκειται για την έκδοση ημερολογίου τα έσοδα του οποίου θα δοθούν σε ίδρυμα που παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες σε μετανάστες και οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

Είναι η δεύτερη φορά που το επιχειρούν και όπως φάνηκε από το περσινό τους ημερολόγιο- που συγκέντρωσε 40.000 δολάρια- η χιουμοριστική διάθεση του σεξ απίλ «πουλάει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ