Οταν ο Νίκος Αλιάγας συνάντησε την Κοντσίτα: Το τετ α τετ τους στο στούντιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν ο Νίκος Αλιάγας συνάντησε την Κοντσίτα: Το τετ α τετ τους στο στούντιο [εικόνες]

Οταν ο Νίκος Αλιάγας συνάντησε την Κοντσίτα: Το τετ α τετ τους στο στούντιο [εικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Αλιάγας, αφού υποδέχθηκε στο στούντιο την Κοντσίτα για μία ραδιοφωνική συνέντευξη στο Europe1.

Με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Παρίσι, στο εμβληματικό Καμπαρέ «Crazy Horse» το Νοέμβριο, ο Ελληνας δημοσιογράφος «ανέκρινε» το πρόσωπο που όχι απλά κέρδισε τη Eurovision αλλά και συζητήθηκε όσο λίγα φέτος.

Η Κοντσίτα μίλησε για την επίδειξη μόδας του Ζαν Πολ Γκοτιέ στην οποία μετείχε, ομολογώντας στον Νίκο Αλιάγα ότι ήταν ένα από τα λίγα πράγματα που την τρομάζουν. «Οταν πρόκειται να ανέβω στην πασαρέλα παραδέχομαι ότι... φρικάρω. Οταν τραγουδώ μπροστά σε κόσμο ξέρω τι να κάνω, αλλά στα ντεφιλέ είναι αλλιώς. Ημουν πολύ νευρική, αλλά δεν έχω θέμα με τα ψηλά τακούνια», είπε γελώντας η εκκεντρική τραγουδίστρια.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε και για το σήμα-κατατεθέν της, το μούσι και αν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί δίχως αυτό. «Υπήρξα η Κοντσίτα χωρίς μούσι, πριν από πολλά χρόνια όμως. Βέβαια... ποτέ μην λες ποτέ», του απάντησε εκείνη, ενώ όταν τη ρώτησε τη γνώμη της για τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ, η τραγουδίστρια γελώντας του απάντησε ότι της αρέσει πολύ σαν ηθοποιός, αλλά «δεν καταλαβαίνω γιατί του αρέσει τόσο η Ρωσία!».

Οταν ο Νίκος Αλιάγας συνάντησε την Κοντσίτα: Το τετ α τετ τους στο στούντιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οταν ο Νίκος Αλιάγας συνάντησε την Κοντσίτα: Το τετ α τετ τους στο στούντιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Νίκος Αλιάγας Κοντσίτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ