Τον θεωρούσαν νεκρό και παραλίγο να τον κάψουν ζωντανό -Ασθενής του Εμπολα «ξύπνησε» την τελευταία στιγμή [βίντεο] - iefimerida.gr

Τον θεωρούσαν νεκρό και παραλίγο να τον κάψουν ζωντανό -Ασθενής του Εμπολα «ξύπνησε» την τελευταία στιγμή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λιβερία που μαστίζεται από το θανατηφόρο ξέσπασμα του ιού Εμπολα. Ενας άνδρας παραλίγο να σταλεί στο κρεματόριο ενώ ήταν ζωντανός, κάτι που διαπιστώθηκε την τελευταία στιγμή.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στην κάμερα, καθώς ένα συνεργείο του ABC έκανε ρεπορτάζ στη Μονρόβια την ώρα που μία ομάδα μάζευε νεκρούς στο δρόμο. Οταν πλησίασαν ένα σώμα που βρισκόταν δίπλα σε τοίχο, το ψέκασαν με απολυμαντικό και ξεκίνησαν τη διαδικασία τοποθέτησής του σε πλαστική σακούλα, προκειμένου να σταλεί στο κρεματόριο.

Εκείνη τη στιγμή όμως, ο άνδρας κούνησε το χέρι του. Μία ανεπαίσθητη κίνηση, που ήταν όμως ένα ξεκάθαρο μήνυμα ζωής. «Είναι ζωντανός!», φώναξε κάποιος από τους παριστάμενους και αμέσως η ομάδα άρχισε να τον ξετυλίγει και τον τοποθέτησε στο έδαφος. Η κατάσταση του άνδρα φαινόταν αρκετά σοβαρή και λίγα λεπτά αργότερα ένα ασθενοφόρο τον παρέλαβε, με το συγκεντρωμένο πλήθος να ξεσπά σε πανηγυρισμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Λιβερία ιός Εμπολα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ