Στη φόρα η «μαύρη λίστα» με 15.000 μεγαλοοφειλέτες - iefimerida.gr

Στη φόρα η «μαύρη λίστα» με 15.000 μεγαλοοφειλέτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημόσια διαπόμπευση επιφυλάσσει η Πολιτεία σε περίπου 15.000 μεγαλοοφειλέτες, αν δεν πληρώσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Αυτό προβλέπει χτεσινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, με την οποία η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων καλείται να αναρτήσει τις λίστες στη διεύθυνση www.gsis.gr ως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Οι υπό δημοσιοποίηση λίστες περιλαμβάνουν από τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου και το ονοματεπώνυμο του φορολογουμένου έως και τα ονόματα πατέρα και μητέρας όπως και το ποσό της οφειλής, ενώ αφορούν περισσότερους από 15.000 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι έχουν ήδη αποσταλεί σημειώματα στους οφειλέτες και τους δίνεται προθεσμία δεκαπέντε ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της ειδοποίησης για να υπαχθούν σε ρύθμιση υπό την απειλή κατασχέσεων, Αυτοφώρου (για όσους έχουν χρέη άνω των 150.000 ευρώ), και πλέον και της διαπόμπευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ