Αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρη -«Θα τους φάμε τους ρουφιάνους» φώναζε προκλητικά - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρη -«Θα τους φάμε τους ρουφιάνους» φώναζε προκλητικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 12 Δεκεμβρίου 2014, αναβλήθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για το περίφημο χαστούκι κατά της Λιάνας Κανέλλη αλλά και την επίθεση (της έριξε ένα ποτήρι νερό) στη Ρένα Δούρου κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω στάσης εργασίας των γραμματέων των δικαστηρίων. Κατά την αποχώρησή του, ο κατηγορούμενος βουλευτής, δέχθηκε χειροκροτήματα και επευφημίες από συγκεντρωμένους, μέλη της Χρυσής Αυγής με τον προφυλακισμένο βουλευτή να τους απευθύνεται λέγοντάς τους «κρατάτε γερά, στις εκλογές θα τους φάμε τους ρουφιάνους» και εκείνους να φωνάζουν «όχι φυλακές για τους εθνικιστές».

Σημειώνεται ότι σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη έχει ασκηθεί, αυτεπάγγελτη, ποινική δίωξη για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Κασιδιάρης αμέσως μετά το χαστούκι είχε κρυφτεί και αφού παρήλθε το αυτόφωρο εμφανίστηκε στις αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία που βάρυναν στην απόφαση για την προφυλάκισή του πριν από δυο μήνες με τις ανακρίτριες και τον εισαγγελέα να αναφέρουν στο σκεπτικό τους πως η χειροδικία αυτή είναι μια από τις ενδείξεις της βιαιότητας του χαρακτήρα του

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι βασικός κατηγορούμενος στην μεγάλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής αφού φέρεται να ανήκει στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής και θεωρείται ο εκπαιδευτής των νεοσύλλεκτων μελών της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ