Ολες μα όλες οι διάσημες «πειράζουν» τις εικόνες τους στο Instagram: Αποκαλυπτικό βίντεο το αποδεικνύει - iefimerida.gr

Ολες μα όλες οι διάσημες «πειράζουν» τις εικόνες τους στο Instagram: Αποκαλυπτικό βίντεο το αποδεικνύει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς το Instagram έχει μπει ξαφνικά έως και βίαια στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ήταν επόμενο οι διάσημες του πλανήτη να αρχίσουν να ανεβάζουν φωτογραφίες τους σε διάφορες πόζες για να ενημερώσουν και περισσότερο να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους.Βέβαια, σε αυτή την ηλεκτρονική μορφή «κλειδαρότρυπας» οι Μπιγιονσε, Κιμ Καρντάσιαν, Μιράντα Κερ και άλλες πολλές σελέμπριτις συνηθίζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε προκλητικές πόζες ή με ελάχιστα ρούχα, ωστόσο, πάντα φροντίζουν το αποτέλεσμα να είναι το... επιθυμητό.

Αυτό σημαίνει πολύ... photoshop ώστε να εξαφανιστούν οι ατέλειες, αλλά όταν αυτό υπερβεί τα όρια γίνεται εύκολα αντιληπτό και ενοχλητικό.

Ενα βίντεο που έχει φτιάξει το buzzfeed κυκλοφορεί τον τελευταίο μήνα στο διαδίκτυο και αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να πειραχτεί μια φωτογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ