Το νέο Skoda Fabia και ως στέισον - iefimerida.gr

Το νέο Skoda Fabia και ως στέισον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνθρωποι της Skoda δεν χάνουν τον καιρό τους κι έτσι στη γαλλική πρωτεύουσα θα παρουσιάσουν πέρα από το πεντάθυρο Fabia και το επίσης πεντάθυρο στέισον που θα συμπληρώσει τη γκάμα του νέου τους και ιδιαίτερα φιλόδοξου υπερ-μίνι.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες του τελευταίου που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι γραμμές του είναι ιδιαίτερα σύγχρονες και ισορροπημένες, με πολύ καλή ενσωμάτωση του επιπλέον όγκου στο πίσω μέρος του. Από κει και πέρα οι διαστάσεις τους είναι σαφώς μεγαλύτερες από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει, ενώ μεγαλύτερος θα είναι και ο χώρος αποσκευών του σε σχέση με τα συνολικά 1.605 λίτρα που υπάρχουν διαθέσιμα σήμερα.

Η γκάμα των κινητήρων δεν θα διαφοροποιείται από αυτή του νέου Fabia των 2 όγκων και θα ξεκινά από τον 3κύλινδρο των 1.000 κυβικών για τα σύνολα βενζίνης και από τον επίσης 3κύλινδρο των 1.400 για τα diesel.

Το νέο Skoda Fabia και ως στέισον | iefimerida.gr 0
Το νέο Skoda Fabia και ως στέισον | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Skoda Fabia σούπερ μινι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ