Ντόρα Μπακογιάννη για Χρυσή Αυγή: Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να γίνονται ήρωες οι νεοναζιστές - iefimerida.gr

Ντόρα Μπακογιάννη για Χρυσή Αυγή: Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να γίνονται ήρωες οι νεοναζιστές

Ντόρα Μπακογιάννη για Χρυσή Αυγή: Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να γίνονται ήρωες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό την προεδρία της Ντόρας Μπακογιάννη, η επιτροπή πολιτικών υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης συνέταξε έκθεση για τα φαινόμενα νεοναζισμού στην Ευρώπη και τους τρόπους αντιμετώπισης τους. Η έκθεση αυτή υιοθετήθηκε σήμερα από την συντριπτική πλειοψηφία της ολομέλειας της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΣτΕ.Στην παρέμβασή της η Ντόρα Μπακογιάννη μεταξύ άλλων τόνισε: «Το φαινόμενο του νεοναζισμού δεν απασχολεί μόνο ορισμένες χώρες-μέλη του ΣτΕ αλλά την Ευρώπη στο σύνολό της. Έχει εξελιχθεί σε πρόβλημα με πανευρωπαϊκές διαστάσεις και είναι ευθύνη των δημοκρατικών κυβερνήσεων να υψώσουν ένα τείχος στο νεοναζισμό και στα κόμματα που τον εκφράζουν. Πρέπει να τους εκθέσουμε δημόσια για να φανεί η κενότητα των επιχειρημάτων τους».

Η βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενη στη Χρυσή Αυγή είπε: «Τους νεοναζιστές δεν μπορούμε να τους υποτιμάμε και ούτε να επιτρέπουμε να γίνονται ''ήρωες'' ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ