Εμπλοκή στο Mega: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για να αλλάξουν τα μέλη του ΔΣ ζήτησε ο Φώτης Μπόμπολας - iefimerida.gr

Εμπλοκή στο Mega: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για να αλλάξουν τα μέλη του ΔΣ ζήτησε ο Φώτης Μπόμπολας

Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του Mega για να αλλάξουν τα μέλη του ΔΣ ζήτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του Mega ζήτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του καναλιού της Μεσογείων ο Φώτης Μπόμπολας. Η σύγκληση της γενικής συνέλευσης των μετόχων έχει σαν στόχο να ζητήσει την αλλαγή του ΔΣ του καναλιού.Η κίνηση αυτή του διευθύνοντα συμβούλου του «Πήγασου» δρομολογεί σοβαρές εξελίξεις στο κανάλι της Μεσογείων που ενδεχομένως να οδηγήσουν ακόμη και σε σύγκρουση των μετόχων.

«Μήλον της έριδος» είναι ο διευθυντής ειδήσεων, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, καθώς, ο Φώτης Μπόμπολας ζητάει την απομάκρυνσή του, σε αντίθεση με τον πατέρα του Γιώργο Μπόμπολα, τον Σταύρο Ψυχάρη και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, που θέλουν να παραμείνει στις ειδήσεις τουλάχιστον έως το τέλος της χρονιάς.

Δεν είναι τυχαίο σε μια κίνηση που σηματοδοτεί την διαφωνία με τον γιο του ότι ο Γεώργιος Μπόμπολας πήρε μέρος στη σύσκεψη των δημοσιογράφων για την προετοιμασία ων ειδήσεων των 8 και στη συνέχεια κατέβηκε στο κοντρόλ των ειδήσεων, αποχωρώντας όταν άρχισαν τα αθλητικά.

Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το Mega εισέρχεται σε μια περίοδο σοβαρών αναταράξεων καθώς είναι η πρώτη φορά που δεν μπορούν να λύσουν με τρόπο συναινετικό τα προβλήματα του καναλιού

Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Ψυχάρης επρόκειτο να ανακοινώσει στο ΔΣ πρωτοβουλία υπέρβασης της κρίσης προτείνοντας να παραμείνει ο Παναγιωτόπουλος μέχρι το τέλος της χρονιάς και στη συνέχεια να εκτιμηθεί η κατάσταση αλλά δεν πρόλαβε διότι τον αιφνιδίασε ο Φώτης Μπόμπολας με το αίτημα για γενική συνέλευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ