Ποιος είναι ο ακριβότερος δρόμος στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο ακριβότερος δρόμος στην Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρίσκεται στη χώρα των μποέμ τύπων και του ποιοτικού φαγητού και έγινε πάλι το 2011 η πιο ακριβή εμπορική αρτηρία της Ευρώπης, ξεπερνώντας τη Νιού Μποντ Στριτ του Λονδίνου, και διατήρησε την 5η θέση της σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με την ετήσια μελέτη της εταιρείας συμβούλων για την αγορά ακινήτων Cushman & Wakefield που δόθηκε σήμερα Πέμπτη στη δημοσιότητα.

Η μισθωτική αξία της Σανζ Ελιζέ λοιπόν,μιας και σε αυτήν αναφερομαστε, αυξήθηκε κατά 5,3% στη διάρκεια των δώδεκα τελευταίων μηνών και έφτασε τα 7.364 ευρώ ετησίως ανά τετραγωνικό μέτρο, ξεπερνώντας τη Νιού Μποντ Στριτ, η οποία την είχε εκθρονίσει το 2010, αλλά η άνοδός της ήταν μικρότερη φέτος, κατά 4,3%, στα 6.901 ευρώ ετησίως ανά τετραγωνικό μέτρο, με αποτέλεσμα να κατέβει και πάλι από την 4η στην 6η θέση.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η πρώτη τριάδα παραμένει η ίδια: η 5η Λεωφόρος στη Νέα Υόρκη εξακολουθεί να είναι η ακριβότερη για δέκατη διαδοχική χρονιά, στα 16.704 ευρώ (+21,6%), και ακολουθεί η Κόζγουεϊ Μπέι στο Χονγκ Κονγκ στα 14.426 ευρώ (+16,7%) και η Γκίνζα στο Τόκιο στα 7.750 ευρώ (+8,7%).

Η Πιτ Στριτ Μολ στο Σίδνεϊ ανέβηκε από την 9η στην 4η θέση, στα 7.384 ευρώ, καθώς η μισθωτική αξία της έκανε ένα άλμα 33,3%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ